Päivitimme aukioloaikojamme. Poikkeuksellisena alkuvuonna olemme saaneet asiakkailta kehitysideoita kattavammasta palvelutarjonnasta, yhtenä toiveena asiakkaamme esittivät joustavampaa aukioloaikaa iltapäivisin. Uudella järjestelyllä tapaamisajan voi varata alkamaan aiempaa myöhemmin: maanantaista torstaihin klo 17:00 ja perjantaisin klo 15:00. Puhelimitse on mahdollista sopia ennakolta tapaaminen myös muihin ajankohtiin – niin toimipisteellemme kuin asiakaskäynnillekin.

Säännölliset aukioloajat

Maanantaista 5.10.2020 alkaen toimistomme palvelee:

maanantai – torstai: 9:00 – 16:00
perjantai: 9:00 – 15:30

Arkipyhät saattavat muuttaa aukioloaikojamme.

Ajanvarauksella jatkoaikaa aukiololle

Pidensimme ajanvarauksella tarjottavia tapaamisaikoja. Jatkossa on mahdollista varata tapaaminen alkamaan klo 17:00 ja perjantaisin klo 15:00.
Ajanvarauksella voitte valita juuri Teille sopivan ajankohdan asioinnille. Palvelemme ensisijaisesti ajanvarauksen tehnyttä asiakasta. Aikoja on varattavissa tunniksi kerrallaan. Huomioittehan saapuessanne edellisen asiakkaan.

Palveluajat ajanvarauksella (varauksen alkamisaika):

Maanantai – torstai: 9:00 – 17:00
Perjantai: 9:00 – 15:00

Sähköiset palvelut täydentävät palvelukanaviamme

Kanssamme asioinnin voi järjestää myös sähköisesti, etänä. Toimitamme asiakkaalle sähköisen tarjoukseen kuvineen ja hintoineen, asiakas hyväksyy tarjouksen ja allekirjoittaa hautaustilauksen sähköisesti. Asiakkaalle lähetetään tietoja tilauksen ehdistymisestä sähköisesti.

Kaikissa hautajaisiin liittyvissä asioissa olemme käytettävissänne.
Sinua tukemassa surun hetkellä.