Muistotilaisuus

Muistotilaisuus hautajaisiin ja siviilihautajaisiin Raisio, Turku, Masku, Nousiainen ja lähialueet

Autamme erityyppisten muistotilaisuuksien järjestämisessä. Varaamme muistotilaisuudelle toivomanne tilan ja pitopalvelun. Yhteistyökumppaneinamme on pitopalveluyrityksiä, jotka joustavasti toimittavat valitsemaanne paikkaan haluamanne tarjottavat kakkukahveista illalliseen. Toimialueenamme on Turku, Raisio, Masku, Nousiainen ja lähialueet.

Muistotilaisuuden pitopaikka

Muistotilaisuuden pitopaikka on vapaavalintainen. Tarjolla on erityyppisiä juhlatiloja. Muistotilaisuuksia pidetään usein vainajan tai omaisten kotona, seurakuntakodissa, kerhohuoneessa ja ravintolassa. Autamme omaisia juhlatilan valinnassa ja varaamisessa muistotilaisuudelle Turussa ja muilla paikkakunnilla. Jos pappi halutaan mukaan muistotilaisuuteen, on siitä hyvä esittää toivomus etukäteen.

UUTTA! Kesäaikana tapahtuvia muistotilaisuuksia varten on yrityksellämme vuokrattavana 2 kpl huvilatelttoja, jotka soveltuvat mainiosti muistotilaisuuden pitopaikaksi mm omalla pihalla. Teltat vuokrataan aina paikalle kuljetettuna ja koottuna. Lisäpalveluna on mahdollista vuokrata kauttamme myös metalliset kalusteet, matot, äänentoistolaitteet ja katafalkki. Huvilateltassa järjestetty kesäinen muistotilaisuus on varmasti mieleenpainuva kokemus. Huvilateltat soveltuvat hyvin myös muiden perhejuhlien näyttämöksi. Kahden teltan pinta-ala on yhteensä 80m2. Tilaan mahtuu 20-60 vierasta, järjestelyistä ja käyttötarkoituksesta riippuen.

Muistotilaisuuden tarjoilut

Muistotilaisuudessa tarjoilut vaihtelevat omaisten toiveista riippuen. Yleensä tarjotaan vähintään kahvia ja teetä sekä voileipiä ja kakkua. Toisaalta myös runsaampi ruokatarjoilu on osa muistotilaisuutta, erityisesti jos hautajaisvieraissa on pitkämatkalaisia. Tarjoilujärjestelyistä sovimme omaisen toivoman pitopalveluyrityksen tai yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tarjoamme palveluitamme ja autamme järjestämään muistotilaisuuden paikkakunnilla Turku, Raisio, Masku, Nousiainen ja lähialueet.

Muistotilaisuuden ohjelma

Muistotilaisuuden sisältö rakentuu omaisten sekä vainajan toiveista. Kahvi- tai ruokatarjoilun ohessa muistotilaisuudessa pidetään perinteisesti vapaamuotoisia muistelu- ja jäähyväispuheita, luetaan adressit, kuunnellaan laulu- tai musiikkiesityksiä sekä lauletaan virsiä tai muita hengellisiä lauluja. Jos kanttori pääsee osallistumaan muistotilaisuuteen yhteislaulaminen sujuu helpommin, muussa tapauksessa kannattaa varmistaa, että paikalla on laulu- tai soittotaitoisia. Muistotilaisuuden tärkein tehtävä on kunnioittaa ja muistella vainajaa sekä tarjota lohdutusta sureville.

Tarvitsetko apua hautaukseen liittyvissä asioissa?

Autamme sinua suurella sydämellä

asiakaspalvelu@nousiaistenhautaus.fi

02 5369 397

Kerttulantie 4, 21200 Raisio