Toimisto

Toimisto

Omaiset voivat vapaasti valita mieleisensä hautaustoimiston avustamaan hautajaisten järjestelyissä. Henkilökohtainen kasvokkain tapaaminen rauhallisessa toimistotilassa mahdollistaa kiireettömän ja yksityiskohtaisen sopimisen kaikista toivotuista palveluista, tuotteista ja aikatauluista. Arkun, uurnan ja hautakiven hankintapäätöstä helpottavat toimistotilassa näytteillä olevat mallivalikoimat.

Hautajaisjärjestelyt vaativat yhteydenottoja moniin eri tahoihin: hoitolaitokseen, seurakuntaan, kukka- ja kiviliikkeeseen, pitopalveluun, lehden toimitukseen, painotaloon. Kokeneet asiakaspalvelijamme auttavat kaikissa yhteydenotoissa, valinnoissa ja palvelujen tilaamisessa. 

Hautajaisjärjestelyjen kokonaiskustannukset vaihtelevat yksilöllisesti. Tarvittaessa pystymme tarjoamaan asiakkaallemme rahoitusratkaisun. Hautausrahoituksen lainahakemuksen voi täyttää toimistossamme yhdessä asiakaspalvelijan kanssa. Hän auttaa myös uuden hautakiven hankinnassa ja sen suunnittelussa digitaalisen suunnitteluohjelman avulla.

Kaikkien palvelujen tilaukset ja tuotehankinnat dokumentoidaan. Näin varmistetaan molemminpuolinen oikeusturva, yhteisymmärrys ja sitoutuminen hautausjärjestelyjen toteuttamiseen.